Hasan Songür'ün HAYDAR BAŞ'IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTEREN KİTABI

ALLAH RIZASI A.Ş.
Hasan Songür'ün HAYDAR BAŞ'IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTEREN KİTABI
Hasan Songür dokuz yıl boyunca Kadiri tarikatında Haydar Baş'ın müridi oldu. Tarikatın dergi, gazete ve televizyonlarında çalıştı. Sonunda sömürüldüğünü, aldatıldığını düşündü. Ayrılmaya karar verdi. Yaşadıkları, gördükleri, duydukları hakkında yüzlerce sayfa not aldı. Ve sonunda kendi imkanlarıyla bir kitap çıkardı: "ALLAH RIZASI ANONİM AŞ."

 
1966 doğumlu olan Songür kitabında; TARİKAT-TİCARET-SİYASET-CİNSELLİK ilişkileri üzerine çarpıcı ve düşündürücü bir tablo çiziyor.

KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞDAKİ LİNKLERİ KULLANIN
Allah_Rizasi_Anonim_Sirketi.pdf Allah_Rizasi_Anonim_Sirketi.zip


İşte kitabın yazılış nedeni;
Tarikattan ayrıldım çünkü şeyhim SAPIKTI.

Sorgulamadan, irdelemeden, kendini göksel bir varlıkmış gibi lanse eden, gerçekte karanlıklar ülkesinin kötülük kralı bir ikona bağlanmanın sonucunda hayatımın alt üst olduğunu ayrımsadığımda, içimde kırılıp dökülmüş onarılması zor bir şeylerin varlığını hissettim.
Ey okuyucu, şunu söylemek zorundayım ki, sana HAYDAR BAŞ'ın kadın zaafıyla ilgili olarak anlattığım sadece bir denizin dalgalarının köpükleri kadardır. Denizin kendisini anlatmamamın nedeni mi? KALEM TİTRİYOR, AR DAMARINDAN ÇATLIYOR!
Ama bu kitabı bugün piyasada bulma imkanı yok. Ancak 2. el kitap satan kitapçılardan belki bulunabilir. Çünkü, Mafya gibi çalışan tarikat, bu kitabı basan Ankara’ daki ÇIRA YAYINCILIK’ ın sahibini tehdit etti, bu kitabın tekrar basılmasına engel oldu. Piyasadaki mevcut kitapları da, müritlerine satın aldırtarak, bu kitabın piyasada kalmamasını sağladılar.
Bu kitapla ilgili Milliyet Gazetesi, 07.11.2002 tarihinde, Hasan Songür’le yapılan röportajı yayınlamaya başladı. Ama mafya gibi çalışan tarikat, hemen ertesi gün bu yayını durdurttu ve kendilerine ait yamuklukların kamuoyuna yansımasına engel oldular.

KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞDAKİ LİNKLERİ KULLANIN
Allah_Rizasi_Anonim_Sirketi.pdf Allah_Rizasi_Anonim_Sirketi.zip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder